Menu
Jouw winkelwagen
VEILIG WINKELEN
BESTE KWALITEIT
FIJNE SERVICE

Black Marble/Blue Stone Getrommeld

Black Marble/Blue Stone Getrommeld
€0,00
Excl. BTW: €0,00
  • Model: 2005-getrommeld

Beschikbare opties:

Metamorf of sedimentair gesteente, kalkhoudend, zuurgevoelig, polijstbaar van ruw tot gepolijst. De tegels zijn 12 mm dik. De vloer kan alleen maar binnen gelegd worden omdat hij niet vorstbestendig is. 

Getrommeld marmer is een zeer gebruiksvriendelijke vloer. Geschikt voor keuken, badkamer,toilet,huiskamer, etc. Door het gemêleerde uiterlijk is het totaal geen “besmettelijke” vloer. Stofzuigen en een enkele keer dweilen is afdoende. Na impregnering (éénmalig) is deze steen met open structuur goed bestand tegen de meest voorkomende vlekken. 

Er zijn echter wel enkele zaken betreffende het onderhoud waar u rekening mee dient te houden: Marmer is een afzettingsgesteente, is kalkhoudend en dus ook zuurgevoelig. Dit houdt in dat u geen agressieve schoonmaakmiddelen mag gebruiken en dat zuren (cola, wijn, azijn) vlekken kunnen geven als deze niet direct verwijdert worden.

Verkrijgbaar bij SK Natuursteen in Berlicum op vijf minuten van A2 bij Den Bosch. Tegels uitgestald zoals het bij u thuis er uit komt te zien.
 

Product Detail
AdviesVolg steeds de richtlijnen op de Lithofin productverpakking en in de technische informatie. Vraag zoveel mogelijk informatie over de eigenschappen en plaatsing van de betreffende steensoort aan uw natuursteenhandel.
BinnenJa.
BuitenNee.
GetrommeldStenen worden getrommeld met de bedoeling ze een verouderd uiterlijk te geven. Getrommelde steen heeft als voordeel dat ze zeer maatvast is, wat de verwerking ten goede komt, terwijl het aanzicht niet strak is, hetgeen natuurlijker overkomt. Dit spreekt vooral de liefhebber van een sfeervolle en authentieke vloer aan.
Legadviesna plaatsing dient men het oppervlak volledig te laten drogen. De droogtijd is afhankelijk van het type plaatsing : bij verlijming op een gedroogde ondervloer/chape : ca. 1 maand bij plaatsing op een mortelbed : minstens 3 maanden. Tijdens deze droogtijd mag men enkel onderhouden met Lithofin MN Wash&Clean.
ReinigenLithofin MN Vuiloplosser: met dit product kan men alle vuil verwijderen vooraleer de vloer te behandelen of te onderhouden. Cementsluier kan men verwijderen met Lithofin MN Vuiloplosser mits grondig te schrobben met een harde borstel of een Lithofin CLEANSET, of beter nog, met een éénschijfsmachine met een schrobpad .
WaarschuwingLet er op dat je bij het aantal benodigde M2 het snijverlies niet vergeet mee te rekenen! Gemiddeld genomen is dit ongeveer 5%. Heeft u een kamer met veel hoeken, dan is dit iets hoger!s