Menu
Jouw winkelwagen

douchebakken - douchegoot

Douchebak Duravit
Showroom Model
Showroom modelMerk: DuravitSecond floor douche met plintMaat 180x90 cmKleur wit..
€499,00 / per stuk €1.027,00 / per stuk
Excl. BTW:€412,40 / per stuk
De douchebak Hercules is van Basalt gemaakt. ..
€575,00 / per stuk
Excl. BTW:€475,21 / per stuk
De douchebak Hercules is van Basalt gemaakt,  ..
€795,00 / per stuk
Excl. BTW:€657,03 / per stuk
Brand: SEALSKIN
Sealskin Rooster Rockdrain   Drempelloos douchen is de trend. U realiseert het met de Rock douchegoot van Sealskin, uw specialist in baden en douchen. De mooiste waterafvoer met de kwaliteit en betrouwbaarheid die u van Sealskin gewend bent. Met een brede keuze aan design roosters en m..
€65,00 / per stuk
Excl. BTW:€53,72 / per stuk
Brand: SEALSKIN
Sealskin douchewand Rockdrain   Drempelloos douchen is de trend. U realiseert het met de Rock douchegoot van Sealskin, uw specialist in baden en douchen. De mooiste waterafvoer met de kwaliteit en betrouwbaarheid die u van Sealskin gewend bent. Met een brede keuze aan design roosters e..
€229,00 / per stuk
Excl. BTW:€189,26 / per stuk
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

Een mooie douchebak van natuursteen maakt uw badkamer compleet. Bij ons heeft u zeer ruime keuzes. In onze 800 M2 showroom hebben we de natuursteen spoelbakken uitgestald staan.  Naast standaardmodellen leveren wij u ook maatwerk spoelbakken. U bent van harte welkom in onze showroom voor deskundig advies. Neemt u de tekening of afmetingen van uw badkamer mee. Wij nemen alle tijd om u van deskundig advies te voorzien. Onze showroom met douchebakken vind u in bij Den Bosch op vijf minuten van de A2 richting Veghel.